E
ndast bokade besök.

Only booked appointments.



Inramningar sker med stor passion för yrket och det märks på resultatet.
Utifrån egen erfarenhet och kundens önskemål så väljs ram, passepartout och glas. Det finns mängder av ramar att välja på, från enkla träfärgade till stora pampiga guldramar.

Passepartout skärs med världens bästa passepartout-maskin, Gunnar Aiox XL. Det är endast Martins Inramningar & Prints och Nationalmuseet som har en sådan maskin i Sverige. Jag har dock den större modellen. 
Det blir ett extra fint inslag vid inramning av akvarellmålningar och tryck. Alla möjliga former kan skäras, det är bara fantasin som sätter gränserna.

Endast de bästa glasen används hos Martins Inramningar & Prints för att försäkra sig om längsta hållbarhet av konstverken. Antireflex UV-glas är det som används för att bevara konsten som ramas in och glaset är knappt synbart.

Inramningar görs med konstens alla regler och materialet är alltid utav konservatorkvalitet. 

Färdigramar finns det ett stort utbud utav. Både av aluminium och trä. Säljes endast i samband med inlämning av konst för inramning eller vid beställning av prints.

Exklusiva handgjorda ramar hittar du endast hos Martins Inramningar & Prints.

Bild på handkarvad förgylld ram.

Handgjorda ramar finns i många olika modeller och storlekar.

Här sys ett väldigt fint textilt hantverk fast på en bakgrund. Ett ytterst tidsödande arbete men det absolut säkraste och finaste sättet.

-

Ett urval av ramar ser du här.


Har du frågor om inramningar och prints? Jag hjälper dig!
Kontakta mig idag

040-125512

info@miop.se

Stora Nygatan 4, Malmö